Временно ще може да отваряте стария сайт за справки на адрес: old.proart.bg

PROART e лейбъл на фирма “ЕКИП“ ООД - град Велико Търново. Ние сме фирма с над 20 годишен опит в производството на рамки.
Време, през което сме помогнали на индивидуални клиенти, организации и фирми да „рамкират“ своите идеи. Нашият стремеж е непрекъснато да се развиваме и да защитаваме своя професионализъм. Обичаме да впрягаме нашата креативност и да измисляме нови и нови неща.
Нашето мото е, че „Всичко може да бъде рамкирано!“.

Работно време

От понеделник до петък - 08:00 - 17:00 часа
Почивни дни - събота и неделя

При нас може да рамкирате гоблени, картини, постери, графики, снимки, платна, огледала, пъзели, плазми, монети, музикални плочи, керамични пана, тениски, хербарии... всичко, което се сетите. Фирмата има дистрибутори в цялата страна, които предлагат нашите продукти и доставят изпълнени поръчки. Нашите артикули можете да срещнете и в щандовете на фирми PRAKTIS, СИКО, ОFFICE 1 и по-големите галерии из цялата страна. Благодарение на нашите партньори успяхме да се наложим на българският пазар и да достигнем до все повече хора – от любители фотографи до художници професионалисти, от малки магазини за сувенири до галерии, от големи фирми до индивидуални клиенти.

Ние се стараем да осигурим най- добро качество и разнообразие на предлаганите продукти!
Рамкирайте при нас!

Заповядайте на място в нашият шоурум- гр. Велико Търново, ул. Козлуджа 2.