„Ваза с пет слънчогледа“ №25517

Безплатна доставка
При поръчка на стойност над 99,99 лв
Нестандартни размери
Изработваме поръчки с нестандартни размери
Свържете се с нас
Код: 25517
Наличност: с поръчка
Автор: Ван Гог


Картината, известна като „Ваза с пет слънчогледа“, показва цветята във ваза на тъмно син фон. В оригинал картината е била нарисувана с оранжева рамка.
Тя е била продадена на японски колекционер и е изпратен в Япония през 1920 година. Но е била унищожена при пожар след американското бомбардиране на Осака по време на Втората световна война.


Мартин Бейли, куратор и кореспондент на вестник „The Art“, открива снимката, докато изследва книгата си "Слънчогледите са мина: историята на шедьовъра на Ван Гог".
- „Върнах се към писмата на Ван Гог, в които той описва, когато е рисувал слънчогледите, как е искал да ги сложи в оранжева рамка. Това никога не е било виждано досега“ - каза той.

„Тогава да поставиш картина в оранжево е било революционна идея. Обикновено картините били рамкирани в позлатени рамки, а модерните картини понякога са били аранжирани в обикновени бели рамки.

Репродукцията представлява висококачествен печат, върху италианска канаваца с еко мастила. Платното е каширано върху твъд гръб до размер 30х40, а над този размер е опънато на подрамка. Картината е аранжирана с луксозна рамка.

Размери Цена на дребно
18.00 лв.
42.00 лв.
* Цените са със ДДС!
бр.
« назад


Новини
Първоначално влизане във ВАШИЯТ АКАУНТ
14.05.2019
Добре дошли в новата визия на нашият сайт! В тази връзка, няма да можете да влезете нормално във профилите си при първоначален опит! Трябваше да прехвърлим базата от данни на всичките ни ...
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах