„Вистерия 4“ №25580

Безплатна доставка
При поръчка на стойност над 99,99 лв
Нестандартни размери
Изработваме поръчки с нестандартни размери
Свържете се с нас
Код: 25580
Наличност: наличен
Автор: Клод Моне


Домът на Моне в Живерни, който сега е национален музей, е известен със своите луксозни градини с цветя и водни лилии. През 1890 г. художникът започва да развива и култивира близкото езерце с водни лилии, а до края на десетилетието аранжира обширна част. От него черпи вдъхновение и мотиви за своите картини.

Това голямо, дълго платно изобразява гирлянда от вистерия, която минава през цялата горна част, сякаш е окачена в горния му ръб. Това е една от деветте останали картини, които са като декоративен фриз окачен над цикълът с водни лилии, които Моне излага след Първата световна война.

Боята е нанесена на слоеве и отделните щрихи на четката се разпознават само в най-горния слой. Разнообразието в остротата и фокуса създава усещане за дълбочина въпреки почти абстрактния характер на образа.

Репродукцията представлява висококачествен еко печат, върху италианска канаваца с еко мастила. Платното е каширано върху твъд гръб до размер 30х40, а над този размер е опънато на подрамка. Картината е аранжирана с луксозна рамка и е готова за окачване.

 
Размери Цена на дребно
36.00 лв.
42.00 лв.
69.00 лв.
* Цените са със ДДС!
бр.
« назад


Новини
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах