„Вистерия 4“ №25580

Безплатна доставка
При поръчка на стойност над 99,99 лв
Нестандартни размери
Изработваме поръчки с нестандартни размери
Свържете се с нас
Код: 25580
Наличност: с поръчка
Автор: Клод Моне


Домът на Моне в Живерни, който сега е национален музей, е известен със своите луксозни градини с цветя и водни лилии. През 1890 г. художникът започва да развива и култивира близкото езерце с водни лилии, а до края на десетилетието аранжира обширна част. От него черпи вдъхновение и мотиви за своите картини.

Това голямо, дълго платно изобразява гирлянда от вистерия, която минава през цялата горна част, сякаш е окачена в горния му ръб. Това е една от деветте останали картини, които са като декоративен фриз окачен над цикълът с водни лилии, които Моне излага след Първата световна война.

Боята е нанесена на слоеве и отделните щрихи на четката се разпознават само в най-горния слой. Разнообразието в остротата и фокуса създава усещане за дълбочина въпреки почти абстрактния характер на образа.

Репродукцията представлява висококачествен еко печат, върху италианска канаваца с еко мастила. Платното е каширано върху твъд гръб до размер 30х40, а над този размер е опънато на подрамка. Картината е аранжирана с луксозна рамка и е готова за окачване.

 
Размери Цена на дребно
36.00 лв.
42.00 лв.
69.00 лв.
* Цените са със ДДС!
бр.
« назад


Новини
Първоначално влизане във ВАШИЯТ АКАУНТ
14.05.2019
Добре дошли в новата визия на нашият сайт! В тази връзка, няма да можете да влезете нормално във профилите си при първоначален опит! Трябваше да прехвърлим базата от данни на всичките ни ...
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах