"Ден" №14831

Безплатна доставка
При поръчка на стойност над 99,99 лв
Нестандартни размери
Изработваме поръчки с нестандартни размери
Свържете се с нас
Код: 14831
Наличност: наличен
Автор: Алфонс Мария Му̀ха

Алфонс Мария Му̀ха (Alfons Maria Mucha, Alphonse) (24 юли 1860 – 14 юли 1939) е виден чешки живописец, плакатист, декоратор, приложник, един от най-видните представители на Ар Нуво. В творбите му често фигурират образите на красиви млади жени, облечени в свободни рокли в неокласически стил, заобиколени от цветя, образуващи ореол зад главите им. В контраст с установените традиции по онова време.
Красивите извивки и пастелните цветове с детайлни и декоративни мотиви. Да гледаш Арт Нуво плакат често е като да стъпиш в свой собствен свят - свят, изпълнен със загадъчност и красота.

"Ден" ("Daytime") е част от цикълът "Времената от деня" /"The Times Of The Day"/
  • "Утро" /"Morning"/;
  • "Ден" /"Daytime"/;
  • "Вечер" /"Evening"/ и
  • "Нощ" /"Night"/.
Тук Муха е пресъздал по много красив и изтъчен начин яркостта и устремеността на деня. Може да комбинирате и аранжирате картините, ако си закупите и другите части от цикъла.

Репродукцията представлява висококачествен еко печат, върху италианска канаваца с еко мастила. Платното е каширано върху твъд гръб до размер 30х40, а над този размер е опънато на подрамка. Картината е аранжирана с луксозна рамка и е готова за окачване.
Размери Цена на дребно
14.00 лв.
57.00 лв.
69.00 лв.
* Цените са със ДДС!
бр.
« назад


Новини
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах