"Импресия Изгряващо слънце" №19153

Безплатна доставка
При поръчка на стойност над 99,99 лв
Нестандартни размери
Изработваме поръчки с нестандартни размери
Свържете се с нас
Код: 19153
Наличност: на склад
Автор: Клод Моне

ПРОМОЦИЯ !!!

СТАРА ЦЕНА: 195.00 лв.
НОВА ЦЕНА: 97.50 лв.


"Импресия, Изгряващо слънце" е картина на френския художник Клод Моне. Нарисувана е през 1872 година в старото пристанище на Льо Хавър. Намира се в Музея Мармотан Моне в Париж. Това е произведението, чието заглавие дава името на направлението в изкуството наречено Импресионизъм.

Първоначално Моне дава на картината името "Разсъмване в Льо Хавър". Но тъй като Реноар поискал по-ясно заглавие, за да я сложи в каталога на изложбата на фотографа Надар от 1874 г., Клод Моне отговорил: "Тогава сложете -  Импресия, Изгряващо слънце."
Тази картина създала буря от критики. Импресионизмът се родил.


Репродукцията представлява висококачествен еко печат, върху италианска канаваца с еко мастила. Платното е каширано върху твъд гръб до размер 30х40, а над този размер е опънато на подрамка. Картината е аранжирана с луксозна рамка и е готова за окачване.
Размери Цена на дребно
97.50 лв.
* Цените са със ДДС!
бр.
« назад


Новини
Първоначално влизане във ВАШИЯТ АКАУНТ
14.05.2019
Добре дошли в новата визия на нашият сайт! В тази връзка, няма да можете да влезете нормално във профилите си при първоначален опит! Трябваше да прехвърлим базата от данни на всичките ни ...
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах