“Четири отрязани слънчогледа” №25519

Безплатна доставка
При поръчка на стойност над 99,99 лв
Нестандартни размери
Изработваме поръчки с нестандартни размери
Свържете се с нас
Код: 25519
Наличност: с поръчка
Автор: Ван Гог


Малко е известно за дейностите на Ван Гог през двете години, през които е живял с брат си Тео в Париж, 1886–1888.

Това е един необичаен натюрморт. Тук Ван Гог не рисува свежи цветя във ваза, без подредени букети от различни цветя и без фон; само няколко отрязани слънчогледи.
В тази картина той намира това, което търси: топли и студени цветове в контрастни тонове. Комбинацията от тях с въртящита се форма на четката във всички посоки, но и странното, неопределимо пространство, в което са слънчогледите, правят тази картина една от най-добрите му в неговия парижки период.

Репродукцията представлява висококачествен печат, върху италианска канаваца с еко мастила. Платното е каширано върху твъд гръб до размер 30х40, а над този размер е опънато на подрамка. Картината е аранжирана с луксозна рамка.

Размери Цена на дребно
18.00 лв.
42.00 лв.
* Цените са със ДДС!
бр.
« назад


Новини
Първоначално влизане във ВАШИЯТ АКАУНТ
14.05.2019
Добре дошли в новата визия на нашият сайт! В тази връзка, няма да можете да влезете нормално във профилите си при първоначален опит! Трябваше да прехвърлим базата от данни на всичките ни ...
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах