"Ретро карта II" №20859

Безплатна доставка
При поръчка на стойност над 99,99 лв
Нестандартни размери
Изработваме поръчки с нестандартни размери
Свържете се с нас
Код: 20859
Наличност: наличен

Когато първите хора на Земята погледнели в далечната шир, не можели да си представят колко голяма площ всъщност е скрита от очите и съзнанията им. Техният свят бил земята, която ги заобикаля и храни – нито повече, нито по-малко.

Всяка карта предлага уникална и интересна представа за света - в най-старата открита карта на света център е Вавилон, в други центърът е Йерусалим, а в трети - Рим и още...

В картите има нещо интересно, нещо старо и привличащо, необятно. Нещо, като ребус загадка - какво е това, какво е било. Привличат интереса и са декорация правеща впечатление, в паралела на минало и настояще.


Репродукцията представлява висококачествен печат с еко мастила, върху италианска канаваца. Платното е каширано до размер 30х40 см върху твърд гръб. При по-голям от този размер се опъва на подрамка. Какъвто и размер да изберете, винаги ще я получите аранжирана в подходяща рамка (като на снимката).
Размери Цена на дребно
81.00 лв.
90.00 лв.
* Цените са със ДДС!
бр.
« назад


Новини
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах